12 års traditioner blev brudt!

Efter i 12 år at have serveret sildefrokost 2. juledag for venner og bekendte, besluttede jeg i 2012 at lave en slags "Farmorfrokost" (se under "Frokost-forretter"). Frokosten var sådan set udmærket, men jeg fik ikke megen ros, men derimod strenge pålæg om i 2013 at vende tilbage til min sildefrokost! Herunder kan du se menuen for 2012:

 

Julefrokost hos Keld

Onsdag den 26. december 2012

 

Menu:

1. Marinerede sild med løg,

kapers og karrysalat

- gammeldags modnede sild fra Lykkeberg

 

2. Kryddersild med

sennepsdressing

og små kogte kartofler

- gammeldags modnede sild fra Lykkeberg

 

3. Stegte sild

- med sennep, dild og akvavit

 

4. Mørbradbøffer

- med bløde løg

 

5. Belgisk tatar

- med salat

 

6. Hamburgerryg

- hjemmekogt og med

hjemmelavet, italiensk salat

 

7. Sommersalat

 - hjemmelavet

 

8. Krebsehalesalat

- hjemmelavet

 

9. Lidt ost

- med radiser

 

- alt sammen serveret med godt brød til!

(hjemmebagt rugbrød, godt købefranskbrød og ciabata flutes)

NB: "Farmor frokost" finder du under "Frokost-forretter", de stegte sild er opskrift nr. 30 under "Sildefrokost 2000-2011", og "Belgisk tatar" finder du også under "Frokost-forretter".