Hjemmesiden er oprettet 15.03.2011

Madlavning er én af mine store hobbies, hvilket desværre også kan aflæses på min figur!

Som jeg skriver under "Om mig selv-hobbies", går min interesse for mad og madlavning langt tilbage - faktisk helt tilbage til til begyndelsen af mit ægteskab. Ganske vist var jeg den gang mest "smørebrødsjomfru" (senere incl. madpakker til skole og arbejde for hele familien - min halvvoksne søn var den gang en værre "grovæder" - så jeg bagte også to store rugbrød om ugen).

Men fra sæsonen 1990-91, hvor jeg deltog i mit første madlavningskursus "Finere madlavning" (af min kone hurtigt omdøbt til: "Madlavning for finere mænd"), kom der andre "boller på suppen". Det varede ikke længe før jeg - udover alt indkøb - også stod for stort set al madlavning. Siden starten af 1990'erne har jeg hygget mig med madlavningen - det gør ikke noget at det tager en rum tid - så kan man jo tage sig et glas rødvin i mellemtiden.

Jeg har andetsteds beskrevet, at jeg har mellem 2500 og 3000 opskrifter liggende på min computer - heraf op mod 1250 sildeopskrifter (pr. 14.05.17). Af princip bruger jeg helst ikke kogebøger eller ugebladsudklip med madopskrifter - alle mine opskrifter ligger omhyggeligt arkiveret under forskellige kategorier på min computer - ikke noget med løse papirudklip el. sovsestænkede kogebøger. OK, jeg har faktisk flere kogebøger - af Alfredo og Helle Tesio - her er mange gode ting at lære!

Det betyder også, at jeg har let ved at søge enkelte opskrifter ud - om ikke andet gør jeg det blot i Google, der også viser svarmulighederne blandt mine egne arkiverede opskrifter.

Jeg har lagt et mindre antal af mine opskrifter ud på hjemmesiden under alle de kategorier, som jeg har opskrifter i. Jeg vil evt. lejlighedsvis udbygge antallet af opskrifter på hjemmesiden (selvom 532 opskrifter burde være nok)!

Med venlig hilsen
Keld Krolmark

Du kan se i alt 532 opskrifter (2018) på min hjemmeside

Status over mine opskrifter på min hjemmeside pr. 18.03.2018: - svarende til godt 20 % af samtlige mine opskrifter! NB: Hertil kommer 35 opskrifter på kryddersnaps. 

Madkategorier:

Antal opskrifter:

Italiensk mad (og vin) 

7

AnneMad fra TV

4

Australien

7

Basisopskrifter

11

Brød – franskbrød mm.

11

Brød - rugbrød

10

Fisk og skaldyr

25

Sildefrokost 2000 – 11

84

Sildefrokost 2012

3

Sildefrokost 2013

8

Sildefrokost 2014

8

Sildefrokost 2015

8

Sildefrokost 2016

8

Sildefrokost 2017

8

Karrysild

25  

Sennepssild

23  

Sildesalater

25

Stegte sild

23

Ølsild

5

Fjerkræ

19

Frokost-forretter

38

Indonesisk mad

6

Kartoffelretter

4

Kinesermad

6

Lammekød

6

Okse-kalvekød

19

Ost

5

Pasta og pizza

6

Salater

14

Slankemad

7

Supper

16

Svinekød

32

Sydafrika

12

Sydamerika

7

Syltning

2

Thaimad

5

Tærter

6

Vildt

7

Vinbjergsnegle

5

Æggeretter

7

I alt

532

Heraf sildeopskrifter

228

Excl. sildeopskrifter

304

Kommentarer

13.12.2012 17:50

Nadia

Meget interessant hjemmeside du har

13.12.2012 17:49

Nadia

Mmm din fyldte svinekam ser læææææker ud! Den vil jeg prøve, men ser lidt svært ud. Flot hjemmeside og dine opskrifter ser rigtig gode ud

13.12.2012 18:34

Keld Krolmark

Tak, nu er jeg ikke klar over, om du mener farseret svinekam eller fransk sennepskam, begge er gode og ikke så svære at lave. Prøv den farcerede! Hilsen Keld

05.10.2011 11:03

Margaret Tarbo

Sjovt læst din hjemmeside-indledning - via Hawaii ! Fra FB, hvor min kusine Yvonne Rosecrans havde sendt billeder til mig - og din kommentar stod.
Margaret Tarb

05.10.2011 12:13

Keld Krolmark

Tak! Men læs også resten + se billederne. Specielt Sydafrika synes jeg er interessant. Det er snart en del år siden, jeg har besøgt Yvonne & Rosey på Hawaii!

19.03.2011 08:38

Jette Krolmark Westh

Hej Keld
Jeg syntes det ser rigtig godt ud. Jeg vil besøge den af og til.
Da jeg ikke har Facebook så har jeg ikke muliheder at komme den vej rundt.
Knus Jette

19.03.2011 10:25

Keld Krolmark

Hej Jette!
Tja, noget skal man jo have tiden til at gå med - og så er dette her en meget sjov måde at gøre det på, men der er flere års arbejde. Hilsen
Keld