12 års traditioner blev brudt!
Efter i 12 år at have serveret sildefrokost 2. juledag for familie og venner, besluttede jeg i 2012 at lave en slags "Farmorfrokost" (se under "Frokost-forretter"). Frokosten var sådan set udmærket, men jeg fik ikke megen ros, men derimod strenge pålæg om i 2013 at vende tilbage til min sildefrokost! Herunder kan du se menuen for 2012:
Julefrokost hos Keld
Onsdag den 26. december 2012
Menu:
1. Marinerede sild med løg,
kapers og karrysalat
- gammeldags modnede sild fra Lykkeberg
2. Kryddersild med
sennepsdressing
og små kogte kartofler
- gammeldags modnede sild fra Lykkeberg
3. Stegte sild
- med sennep, dild og akvavit
4. Mørbradbøffer
- med bløde løg
5. Belgisk tatar
- med salat
6. Hamburgerryg
- hjemmekogt og med
hjemmelavet, italiensk salat
7. Sommersalat
- hjemmelavet
8. Krebsehalesalat
- hjemmelavet
9. Lidt ost
- med radiser
- alt sammen serveret med godt brød til!
(hjemmebagt rugbrød, godt købefranskbrød og ciabata flutes)
NB: "Farmor frokost" finder du under "Frokost-forretter", de stegte sild er opskrift nr. 30 under "Sildefrokost 2000-2011", og "Belgisk tatar" finder du også under "Frokost-forretter".
Seneste kommentarer
Hej Keld
Jeg læste notatet om sildelagkage, jeg vil gerne bede om din opskrift-/skrifter.
På forhånd tak.
Mange skønne opskrifter. Har ikke prøvet nogle endnu, men det vil jeg rode bod på.
Hilsen
Kaj
Kan man tage sildene op af lagen og stege dem igen inden servering, så de serveres varme/lune?
I Historisk Samfund for Viborgegnen er vi i gang med at tilrettelægge foredragssæsonen 2023. I uge 39 i sept. vil vi sætte fokus på Osmannerrigets fald. Vil det være nogetfor dig at komme til Viborg
Hej Keld. Flot arbejde, det kunne også være interessant at få den massive hjælp til Rusland fra de Allierede via Murmansk med i fortællingen. Den stod på i alle krigsårene og kostede over 3000 søfolk.