Lidt om mig selv, mit erhversaktive liv samt interesser

Hvorfor denne min hjemmeside?

 

I bund og grund er det et spørgsmål om tidsfordriv - samt at "holde på" med noget som jeg godt kan lide, som det hedder på "nudansk"!

Jeg har gennem et langt (arbejds-) liv levet af og med kommunikation. Det er noget, jeg i al ubeskedenhed er god til, og som jeg holder af. Det drejer sig både om det talte såvel som det skrevne ord.

Egentlig er jeg forsikringsuddannet, men det er mange år siden, at jeg har haft fingrene dybere nede i forsikringsstoffet. De sidste 30 år af mit arbejdsliv i forsikringsbranchen har jeg bl. a. beskæftiget mig med informationsarbejde, uddannelse og foredragsvirksomhed samt markedsføring. Og gennem de allersidste år handlede det om ledelsesrapportering - ikke en opgave for små, svage sjæle!

Da jeg samtidig har så mange fritidsinteresser, faldt det mig helt og aldeles uegennyttigt ind, at belemre min omverden med oplysninger om mine interesser, erfaringer, viden, synspunkter, fikse idéer m.m.

Jeg har desuden en interesse, der fylder rigtig meget - nemlig slægtsforskning. Men det er ikke et emne, der har almen interesse - det er kun noget, der interesserer min familie. Derfor er den ikke med på denne hjemmeside.

Endelig må vi ikke glemme, at jeg er miljøskadet f.s.v. angår vin (jeg faldt ikke i gryden med trylledrik/vin som barn ligesom Asterix' ven Obelix, men det er tæt på, idet min far nåede at være i vinbranchen i 40 år).

 

Kommentarer

27.03.2018 14:29

Mikael Frederiksen

Hej Keld. Ledte efter opskrift på ravigotte sild og så landede jeg her på din side Dejligt at se at du har det godt. Jeg er fortsat i Tryg hvor intet er som før.